Tjänster

Er resa är vårt mål

Hos oss på Umeå Buss är det du som kund som är i fokus. Vi brinner för att hjälpa till med transporter och se till att ni får en säker och trygg resa. Vi kan skräddarsy eran resa men också så mycket mera som exempel mat, event och boende.
Vi är ett familjeföretag som under mer än tre decennier har haft förmånen att skjutsa mängder med olika företag, föreningar och organisationer. Vi har moderna bussar i olika storlekar som lämpar sig till de flesta behov. Vår verksamhet bygger på både beställningstrafik och linjetrafik som vi stolta utför åt Länstrafiken Västerbotten.
alex-perz-t9t_y2UkEHU-unsplash

Rally VM

Vi är glada över att Umeå får stå som värd för Rally Sweden, vilket gjort att vi är stolta partners till evenemanget. Förutom att lösa transporter åt arrangörerna och företag, så har vi tagit fram Rallybussar som gör att du som privatperson enkelt och smidigt kan boka biljett och komma ut i skogen på dom olika rallysträckorna och uppleva rallyt på riktigt.

Föreningar

Vi älskar föreningslivet, förutom föreningarnas viktiga roll för samhället, så är ni också viktiga kunder för oss. Vi är oerhört stolta och glada över alla föreningar som valt att åka och samarbeta med oss. Vi strävar alltid efter att utföra en säker, hållbar och prisvärd resa för er. Tveka inte att kontakta oss, vi hjälper er att hitta en bra lösning för era behov.

UmeaBuss_herofilm_highres-2
UmeaBuss_herofilm_highres-1

Event

Stora som små event, vi hjälper er hitta en bra lösning för resan. Mässor, cuper, konserter, genom åren har vi fått erfarenhet av att skräddarsy lösningar till det mesta. Vi finns här som bollplank och tillsammans hittar vi bästa lösningen för erat transportbehov.

Företag

Vi har genom åren fått äran att hjälpa mängder med företag med olika slags reser. Vi är stolta och glada att ni återkommer till oss år från år. Vårt mål är att alltid leverera en säker, miljövänlig och trevlig transport. Utöver våra fina fordon, skickar vi alltid med en glad och trevlig chaufför. Förutom att hitta lösning på transporten, så kan vi erbjuda catering som passar på resan eller eventet, vi kan även komma med förslag och skräddarsy helhetslösningar med resa, boende och mat.

UmeaBuss_herofilm_highres-0
UmeaBuss_herofilm_highres-1

Catering/Charter/Partybuss

Vi kan fixa så mycket mera än bara din resa. Vi kan erbjuda allt från kaffe eller bulle på bussen till frukost, lunch och middag. Vi kan även erbjuda event av olika slag, exempelvis partybuss med discoljus, musik och tävlingar som vi kan lova sätter fart på en trevlig kväll! Idétorka eller vill hitta på något nytt? Hör av dej till oss.

Referenskunder

Lind Tour

Umeå Buss har kört våra resor i över 18 år. Alltid med bekväma, moderna bussar och lugna, trygga chaufförer som vet vad service är. De har tagit oss ut på vägarna både här hemma, på smala, krokiga vägar i Norge och ut i Europa. Kan verkligen rekommendera Umeå Buss som vi ger högsta betyg.

Annica Kelly, ägare Lind Tour

Ume Flyers

Fantastisk service och flexibilitet från Umeå Buss när vi skall ut och åka.Trevliga chaufförer, som ser och bryr sig om våra spelare som har funktionsnedsättning.

Mikael Jonsson, ledare Ume Flyers

Björklöven

Oavsett om det är vårt herrlag, damlag, juniorlag eller ungdomslag som skall ut och åka, så sköter Umeå Buss chaufförer transporterna tryggt, säkert och med glatt humör.

Anders Blomberg VD Björklöven

Varukorg